Outlook Express

Installatie en Configuratie van Outlook Express 6

Outlook Express is een oude e-mail client die we niet meer ondersteunen. Gebruik een recentere versie van Outlook!

Volgende beschrijving geldt voor de Engelstalige versie van Internet Explorer 6 voor Windows.
Na de installatie ervan zal ook Outlook Express 6 op uw PC beschikbaar zijn.

Indien Internet Explorer reeds aanwezig is op uw computer en wilt u enkel een account instellen, ga dan rechtstreeks naar Configuratie van uw e-mailaccount in Outlook Express

Installatie van Internet Explorer

Volgende vensters zullen op uw scherm verschijnen:

top

Configuratie Internet Explorer en Outlook Express

De configuratie van Outlook Express gebeurt wanneer u voor de eerste keer het programma opent. De Internet Connection Wizard zal opgestart worden.
Volgende schermen zullen verschijnen:

top

Installatie van het UGent Certificate Authority Certificaat

Uw account is nu ingesteld. Om een optimale interactie tussen Outlook Express en de DICT servers te garanderen raden wij aan om het UGent CA certificaat te installeren.

top

Gebruik Outlook Express

Voor een uitvoerige beschrijving van het gebruik van Outlook Express of hulp bij een probleem, kan u terecht in de help-functie, in de probleemoplosser in de online Help of op de website van Microsoft. Een aantal veel gestelde vragen werden gebundeld in de Outlook Express FAQ

top
Reacties op de inhoud: helpdesk@UGent.be
Startpagina Helpdesk DICTHelpdesk Directie ICT
Universitaire sites...

English | Contact | Vragen | Print | Nieuws